Sunați gratuit: 08008-62776
TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaAlteleTermeni si conditii

Termeni si conditii


TERMENI ȘI CONDIȚII CONTRACTUALE ȘI DE UTILIZARE SITE.

 

Informatii generale. Condiții de Utilizare.

Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de MARSOROM S.R.L., cu sediul în comuna Ernei, str. Principală, nr. 589, jud. Mureş, înregistrată la O.R.C. Mureş sub nr. J-26-432/2002, cod fiscal R 14663313, cont nr. RO02 RZBR 0000 0600 0476 3736, deschis la Raiffeisen Bank – Sucursala Tg. Mureş.

SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. 

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.


CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.


UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. Marsorom SRL,


COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 


Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.


Derularea operațiunilor de vânzare pe site. Contractul.

Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) sau telefonica din partea SOCIETATII catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

Vă atragem atenţia asupra posibilității ca magazinul nostru online să nu arate stocul real.În urma comenzii lansate, colegii noştrii vă vor contacta în legătură cu disponibilitatea şi transportul produsului.

În unele cazuri foarte rare, anvelopele comandate s-ar putea să fi fost vândute chiar după actualizarea stocului de pe site și nu există fizic în stoc. În acest caz încercăm să vă oferim alte produse similare.  


OBIECTUL CONTRACTULUI. 

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre SOCIETATE pe SITE.

PRETUL CONTRACTULUI. 

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa.


Transport


Comenzile peste 500 de Lei livram gratuit in aria de acoperire a curierului! 

Oferta este valabilă doar pentru anvelope de autoturisme, 4x4 si autoutilitare 

Km exteriori se facturează

Costrui de transport:

·         anvelope între 12”-15” : 15,00 Lei/buc cu TVA inclus

·         anvelope între 16”-20”: 17,00 Lei/buc cu TVA inclus

·         anvelope peste 21”- : 20,00 Lei/buc cu TVA inclus

·         anvelope de camion 15” – 19,5”: 35 Lei/buc cu TVA inclus

·         anvelope de camion 20” - 22,5”: 60 Lei/buc cu TVA inclus

·     anvelope agricole si industriale: costurile vor fi calculate in functie de greutatea anvelopelor -  vă rugăm să vă consultați cu reprezentantul nostru din Call Center

·         janta otel autoturisme si autoutilitare intre 12”-16”: 12 Lei/buc cu TVA inclus

·         janta aluminiu autoturisme 14”-16”:  13 Lei/buc cu TVA inclus

·         janta aluminiu autoturisme 17” - : 15 Lei/buc cu  TVA inclus

·         janta camion 15”-19,5” – 28 Lei/buc cu TVA inclus

·         janta camion 20”-22,5”: 40 Lei/buc cu TVA inclus


Pentru a putea beneficia de livrare gratuita localitatea livrarii trebuie sa fie in aria de acoperire Namo Express, fara km suplimentari. Aici gasiti lista de acoperire: http://www.nemoexpres.ro/images/MaterialePresa/Lista0Km.pdf 

Costul livrarii cu km suplimentari este 1 Lei/km (TVA inclus), kilometri suplimentari sunt calculate de la cea mai apropiata ruta, aici puteti calcula: http://www.nemoexpres.ro/myAWB/calculator_tarif.asp
In cazul in care adresa de livrare este inafara acestui regiune, puteti opta si la preluare de la cea mai apropiata sediu Nemo Express. 

În caz de preluare cu ramburs: 

Toate comenzile sunt procesate doar în zilele lucrătoare (Luni-Vineri).

Comanda va fi livrată în ziua fixată cu ocazia confirmării comenzii.

Pentru confirmarea comenzii vă vom contacta, în cel mult 48 de ore după plasarea comenzii, pe numărul de telefon furnizat în comandă.

Vă rugăm, să furnizaţi o adresă validă la care curierul va găsi cu siguranţă o persoană îndreptăţită să preia coletul.

Comenzile confirmate înainte de ora 12:00 (luni-vineri), vor fi expediate în ziua respectivă și livrate la destinație în 24 - 48 de ore în zilele lucrătoare.

Comenzile confirmate după ora 12:00 vor fi expediate în ziua următoar de lucru și livrate la destinație în două zile.

Duminică nu se fac livrări.

Valoarea finală a facturii (care conţine şi cheltuielile de transport, daca este cazul) va trebui plătită curierului la preluarea produsului. 

În caz de deteriorare vizibilă a mărfii, ori în cazul în care cantitatea sau calitatea diferă de ceea ce Dvs. aţi comandat, vă rugăm nu preluaţi ci s-o trimiteţi înapoi prin curier. În asemenea cazuri vă vom contacta în scopul revizuirii greşelii.

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi  folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor. 


Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).


Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata de plata. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.


Online în rate fără dobândă prin Card de Cumpărături emis de Raiffeisen Bank.

Veți fi redirecționat către pagina Raiffeisen EuPlatesc.

Dacă deții un Card de Cumpărături de la Raiffeisen bank, poți achita în maxim 4 rate fără dobândă.

Detalii privind modalitatea de obținere a cardului de cumpărături Raiffeisen găsești aici.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.


Garanţie

MARSOROM SRL, în conformitate cu normele legale, garantează produsele distribuite de el.

Perioada de garanţie este de 2 ani.

Declararea pretenţiilor garanţiale

Pretenţiile garanţiale vor fi formulate personal la MARSOROM SRL. MARSOROM, în termen de 10 zile de la depunerea adresei va trebui să dea un răspuns cu privire la aprecierea  defecţiunilor. Anvelopele reclamate trebuie prezenatate împreună cu factura și certificatul de garanție emis în momentul cumpărării.

Aprecierea se va face de către experţi independenţi. Anvelopele, la care reclamaţiile au fost considerate justificate, la cererea cumpărătorului , MARSOROM  le va schimba cu unele noi.

Aprecierea reclamaţiei va fi înregistrată şi în „Procesul verbal de reclamaţii” de către MARSOROM, şi  care ulterior va fi înmânat şi celui care a depus plângerea.  

Produse cu lipsă de conformitate

Anvelopele sau jantele ale căror caracteristici nu corespund cu specificațiile afișate pe site, se pot returna.

În această situație clienții pot alege:

- înlocuirea produselor cu cele conforme

- returnarea contravalorii produselor și a cheltuielilor de transport, dacă acesta  fost suportat de către client

În cazul în care clientul primește produse neconforme cu cele comandate, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către SC MARSOROM SRL.

Dreptul de a renunţa la produsul comandat

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea mărfii comandate , cumpărătorul are dreptul de a renunţa, dacă este nemulțumit sau fără justificare, la produsul cumpărat, fără penalități. În acest caz preţul achitat în schimbul produsului va fi returnat de către Vânzător, în termen de maxim 14 de zile de la returnarea produsului. În caz de renunţare, cheltuielile de returnare a mărfii vor fi în sarcina cumpărătorului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă la returnare produse folosite, lovite sau deteriorate de către cumpărător.

Protectia datelor personale

 I. Categorii de persoane 

SC MARSOROM SRL prelucrează datele cu caracter personal ale următoarele categorii de persoane fizice în funcţie de scopul prevazut la secţiunea II. a) persoana fizică care se înregistrează pe site-ul www.marso.ro, și se abonează la newsletter-ul firmei sau comandă produse de pe acest site.

 II. Scopul colectarii şi prelucrării Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC MARSOROM SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale care îi sunt furnizate despre categoriile de persoane fizice prevazute la secţiunea I. Scopul colectării datelor este: Prestari de servicii ale SC MARSOROM SRL şi punctelor de lucru subordonate pentru realizarea obiectului de activitate principal, respectiv: Comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicul. De asemenea informaţiile colectate de către SC MARSOROM SRL sunt folosite pentru analize şi prelucrări statistice necesare pentru fundamentarea deciziilor în managementul și marketingul societății. Pentru prelucrarea acestor categorii de informaţii cu caracter personal, SC MARSOROM SRL este înregistrat în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub Nr.23702


III. Părţile care au acces la informaţiile cu caracter personal Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: a) Persoana vizată, împuternicitul operatorului, autoritatea judecatorească, poliţia, Organe de urmarire penală şi alte instituţii abilitate de lege să solicite informaţii.

IV. Drepturile persoanelor a căror date personale sunt colectate şi/ sau prelucrate

La cererea persoanelor fizice SC MARSOROM SRL confirma dacă prelucrează sau nu date personale. SC MARSOROM SRL se obligă să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să şteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă cu prevederile Legii 677/2001. Conform Legii nr. 677/2001, persoanele fizice beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc și să solicite ștergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege cand prelucrarea de catre SC MARSOROM SRL a datelor este obligatorie. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către SC MARSOROM SRL sau direct la sediul SC MARSOROM SRL din comuna Ernei, str. Principală, nr. 589, jud. Mureş, sau prin email la adresa: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

Colectarea automată de date cu caracter non-personal.

 

In unele cazuri, este posibil ca SOCIETATEA sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.

In timpul vizionarii SITE-ului, SOCIETATEA va putea stoca anumite informatii pe UTILIZATORULUI/CLIENTULUI. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta SOCIETATEA sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

 

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. SOCIETATEA recomanda UTILIZATORILOR/CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.


De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
  • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
  • Hotel anvelope 
  • Personal calificat și dedicat activității
  • Servire promptă
  • Programări telefonice
  • Prețuri competitive
  • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail


„Stimate Marso! Îmi pare bine că v-am găsit pe net. Am găsit pe site multe informații utile și anvelope potrivite pentru mașina mea nouă."
Dan Marin, Newsletter Marso