SERVICIU CLIENȚI: 0371-302222
TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaAlteleTermeni si conditii

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII CONTRACTUALE ȘI DE UTILIZARE SITE.

Informații generale. Condiții de Utilizare.

Acest site web (numit în continuare "SITE") este administrat de MARSOROM S.R.L., cu sediul în comuna Ernei, str. Principală, nr. 589, jud. Mureş, înregistrată la O.R.C. Mureş sub nr. J-26-432/2002, cod fiscal R 14663313, cont nr. RO02 RZBR 0000 0600 0476 3736, deschis la Raiffeisen Bank – Sucursala Tg. Mureş.

SOCIETATEA depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, SOCIETATEA precizează ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. De asemenea, unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conține erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerență structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Promoțiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conține și link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație mentâționată pe aceste site-uri. 

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni vor avea, dacă din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

CLIENT: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare, ce inițiază și finalizează o comandă.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. Marsorom SRL,

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ULUI de către un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare între SOCIETATE și CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare. 

Termenii ș condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislașia aplicabilă.

Derularea operațiunilor de vânzare pe site. Contractul.

Dacă SOCIETATEA confirmă executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de către SOCIETATE se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) sau telefonică din partea SOCIETĂȚII către CIENT, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

SOCIETATEA nu consideră în nici un moment o COMANDĂ neconfirmată ca având valoarea unui CONTRACT.

Așadar, CONTRACTUL intra în vigoare la confirmarea COMENZII de către SOCIETATE.

Prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel încheiat.

Vă atragem atenţia asupra posibilității ca magazinul nostru online să nu arate stocul real. În urma comenzii lansate, colegii noştri vă vor contacta în legătură cu disponibilitatea şi transportul produsului.

În unele cazuri foarte rare, anvelopele comandate s-ar putea să fi fost vândute chiar după actualizarea stocului de pe site și nu există fizic în stoc. În acest caz încercăm să vă oferim alte produse similare.  

OBIECTUL CONTRACTULUI. 

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele și serviciile cu privire la care CLIENTUL și-a exprimat opțiunea de a le cumpăra, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmată de către SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile menționate de către SOCIETATE pe SITE.

PREȚUL CONTRACTULUI. 

Prețul produsului/produselor este acela menționat pe SITE. Prețul poate fi modificat de către SOCIETATE, în orice moment, fără preaviz.

Pentru a fi aplicabil prețul produsului trebuie să fie sincer și serios. Astfel, SOCIETATEA atenționează asupra faptului ca pot exista cazuri în care, drept urmare a unor disfuncționalități ale SITE-ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra prețului corect.

Prețul include TVA precum și orice alta taxă.

Transport

 

Comenzile cu o valoare de peste 800 de Lei sunt livrate gratuit în aria de acoperire a curierului!

Oferta este valabilă doar pentru anvelope de autoturisme, 4x4 si autoutilitare; 

Km exteriori se facturează;

Costuri de transport se calculează în funcție de greutatea coletului, respectiv localitatea livrarii. Din acest motiv vă rugam să luați în calcul acest aspect. 

Pentru a putea beneficia de livrare gratuită localitatea livrarii trebuie să fie în aria de acoperire a firmei de curierat, fara km suplimentari. 

În cazul în care adresa de livrare este înafara ariei de acoperire a curierului, puteți opta și la preluare de la cel mai apropiat sediu Urgent Cargus.

În caz de preluare cu ramburs: 

Toate comenzile sunt procesate doar în zilele lucrătoare (Luni-Vineri).

Comanda va fi livrată în ziua fixată cu ocazia confirmării comenzii.

Pentru confirmarea comenzii vă vom contacta, în cel mult 48 de ore după plasarea comenzii, pe numărul de telefon furnizat în comandă. 

În sezonul de vară, respectiv de iarnă, din cauza numărului foarte mare de comenzi există posibilitatea ca prelucrarea comenzilor (respectiv contactare clienților) să prezinte întârzieri. 

Vă rugăm, să furnizaţi o adresă validă la care curierul va găsi cu siguranţă o persoană îndreptăţită să preia coletul.

În momentul confirmării comenzii veți primi informații referitoare la termenele de livrare.

Duminică nu se fac livrări.

Valoarea finală a facturii (care conţine şi cheltuielile de transport, daca este cazul) va trebui plătită curierului la preluarea produsului. 

În caz de deteriorare vizibilă a mărfii, ori în cazul în care cantitatea sau calitatea diferă de ceea ce Dvs. aţi comandat, vă rugăm nu preluaţi ci s-o trimiteţi înapoi prin curier. În asemenea cazuri vă vom contacta în scopul revizuirii greşelii.

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi  folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor. 


Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata de plata. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard.

Online în rate fără dobândă prin Card de Cumpărături emis de Raiffeisen Bank.

Veți fi redirecționat către pagina Raiffeisen EuPlatesc.

Dacă deții un Card de Cumpărături de la Raiffeisen bank, poți achita în maxim 4 rate fără dobândă.

Detalii privind modalitatea de obținere a cardului de cumpărături Raiffeisen găsești aici.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.


Garanţie

MARSOROM SRL, în conformitate cu normele legale, garantează produsele distribuite de el.

Perioada de garanţie este de 2 ani.

Declararea pretenţiilor garanţiale

Pretenţiile garanţiale vor fi formulate personal la MARSOROM SRL. MARSOROM, în termen de 10 zile de la depunerea adresei va trebui să dea un răspuns cu privire la aprecierea defecţiunilor. Anvelopele reclamate trebuie prezenatate împreună cu factura și certificatul de garanție emis în momentul cumpărării.

Aprecierea se va face de către experţi independenţi. Anvelopele, la care reclamaţiile au fost considerate justificate, la cererea cumpărătorului, MARSOROM  le va schimba cu unele noi.

Aprecierea reclamaţiei va fi înregistrată şi în „Procesul verbal de reclamaţii” de către MARSOROM, şi  care ulterior va fi înmânat şi celui care a depus plângerea.  

Produse cu lipsă de conformitate

Anvelopele sau jantele ale căror caracteristici nu corespund cu specificațiile afișate pe site, se pot returna.

În această situație clienții pot alege:

- înlocuirea produselor cu cele conforme;

- returnarea contravalorii produselor și a cheltuielilor de transport, dacă acesta fost suportat de către client;

În cazul în care clientul primește produse neconforme cu cele comandate, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către SC MARSOROM SRL.

Dreptul de a renunţa la produsul comandat

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea mărfii comandate, cumpărătorul are dreptul de a renunţa, dacă este nemulțumit sau fără justificare, la produsul cumpărat, fără penalități. În acest caz preţul achitat în schimbul produsului va fi returnat de către Vânzător, în termen de maxim 14 de zile de la returnarea produsului. În caz de renunţare, cheltuielile de returnare a mărfii vor fi în sarcina cumpărătorului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă la returnare produse folosite, lovite sau deteriorate de către cumpărător.

Prelucrarea datelor personale

Conform cerințelor regulamentului nr. 679/2016 (27 aprilie 2016) privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, MARSOROM SRL prelucrează datele cu caracter personal ale persoanelor fizice care se înregistrează pe site-ul www.marso.ro, și se abonează la newsletter-ul firmei sau comandă produse de pe acest site.

NOTA DE INFORMARE PRELUCRARE DATE

NOTA DE INFORMARE COOKIES

De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
  • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
  • Hotel anvelope 
  • Personal calificat și dedicat activității
  • Servire promptă
  • Programări telefonice
  • Prețuri competitive
  • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

Mulțumesc de colaborare! Promți, amabili, cooperanți și profesioniști!

Avram Constantin, Facebook


Foarte mulțumită din toate punctele de vedere: seriozitate, rapiditate și calitate! Vă multumesc!

Chirca Grecov Corina Elena, Facebook


„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail