Sunați gratuit: 08008-62776
TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaAlteleTermeni si conditii

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII CONTRACTUALE ȘI DE UTILIZARE SITE.

Informații generale. Condiții de Utilizare.

Acest site web (numit în continuare "SITE") este administrat de MARSOROM S.R.L., cu sediul în comuna Ernei, str. Principală, nr. 589, jud. Mureş, înregistrată la O.R.C. Mureş sub nr. J-26-432/2002, cod fiscal R 14663313, cont nr. RO02 RZBR 0000 0600 0476 3736, deschis la Raiffeisen Bank – Sucursala Tg. Mureş.

SOCIETATEA depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, SOCIETATEA precizează ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. De asemenea, unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conține erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerență structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Promoțiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conține și link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație mentâționată pe aceste site-uri. 

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni vor avea, dacă din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

CLIENT: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare, ce inițiază și finalizează o comandă.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. Marsorom SRL,

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ULUI de către un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare între SOCIETATE și CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare. 

Termenii ș condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislașia aplicabilă.

Derularea operațiunilor de vânzare pe site. Contractul.

Dacă SOCIETATEA confirmă executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de către SOCIETATE se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) sau telefonică din partea SOCIETĂȚII către CIENT, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

SOCIETATEA nu consideră în nici un moment o COMANDĂ neconfirmată ca având valoarea unui CONTRACT.

Așadar, CONTRACTUL intra în vigoare la confirmarea COMENZII de către SOCIETATE.

Prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel încheiat.

Vă atragem atenţia asupra posibilității ca magazinul nostru online să nu arate stocul real. În urma comenzii lansate, colegii noştri vă vor contacta în legătură cu disponibilitatea şi transportul produsului.

În unele cazuri foarte rare, anvelopele comandate s-ar putea să fi fost vândute chiar după actualizarea stocului de pe site și nu există fizic în stoc. În acest caz încercăm să vă oferim alte produse similare.  

OBIECTUL CONTRACTULUI. 

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele și serviciile cu privire la care CLIENTUL și-a exprimat opțiunea de a le cumpăra, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmată de către SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile menționate de către SOCIETATE pe SITE.

PREȚUL CONTRACTULUI. 

Prețul produsului/produselor este acela menționat pe SITE. Prețul poate fi modificat de către SOCIETATE, în orice moment, fără preaviz.

Pentru a fi aplicabil prețul produsului trebuie să fie sincer și serios. Astfel, SOCIETATEA atenționează asupra faptului ca pot exista cazuri în care, drept urmare a unor disfuncționalități ale SITE-ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra prețului corect.

Prețul include TVA precum și orice alta taxă.

Transport

 

Comenzile cu o valoare de peste 800 de Lei sunt livrate gratuit în aria de acoperire a curierului!

Oferta este valabilă doar pentru anvelope de autoturisme, 4x4 si autoutilitare; 

Km exteriori se facturează;

Costuri de transport:

·         anvelope între 12”-15” : 17,00 Lei/buc cu TVA inclus

·         anvelope între 16”-20”: 19,00 Lei/buc cu TVA inclus

·         anvelope peste 21”- : 22,00 Lei/buc cu TVA inclus

·         anvelope de camion 15” – 19,5”: 37 Lei/buc cu TVA inclus

·         anvelope de camion 20” - 22,5”: 62 Lei/buc cu TVA inclus

·     anvelope agricole și industriale: costurile vor fi calculate în funcție de greutatea anvelopelor -  vă rugăm să vă consultați cu reprezentantul nostru din Call Center

·         janta oțel autoturisme și autoutilitare între 12”-16”: 14 Lei/buc cu TVA inclus

·         janta aluminiu autoturisme 14”-16”:  15 Lei/buc cu TVA inclus

·         janta aluminiu autoturisme 17” - : 17 Lei/buc cu  TVA inclus

·         janta camion 15”-19,5” – 30 Lei/buc cu TVA inclus

·         janta camion 20”-22,5”: 42 Lei/buc cu TVA inclus


Pentru a putea beneficia de livrare gratuită localitatea livrarii trebuie să fie în aria de acoperire Namo Express, fara km suplimentari. Aici găsiți lista de acoperire: http://www.nemoexpres.ro/images/MaterialePresa/Lista0Km.pdf 

Costul livrarii cu km suplimentari este 1 Lei/km (TVA inclus), kilometri suplimentari sunt calculați de la cea mai apropiata rută; accesând următorul link puteti calcula: http://www.nemoexpres.ro/myAWB/calculator_tarif.asp
În cazul în care adresa de livrare este înafara ariei de acoperire a curierului, puteți opta și la preluare de la cea mai apropiată sediu Nemo Express. 

În caz de preluare cu ramburs: 

Toate comenzile sunt procesate doar în zilele lucrătoare (Luni-Vineri).

Comanda va fi livrată în ziua fixată cu ocazia confirmării comenzii.

Pentru confirmarea comenzii vă vom contacta, în cel mult 48 de ore după plasarea comenzii, pe numărul de telefon furnizat în comandă. 

În sezonul de vară, respectiv de iarnă, din cauza numărului foarte mare de comenzi există posibilitatea ca prelucrarea comenzilor (respectiv contactare clienților) să prezinte întârzieri. 

Vă rugăm, să furnizaţi o adresă validă la care curierul va găsi cu siguranţă o persoană îndreptăţită să preia coletul.

În momentul confirmării comenzii veți primi informații referitoare la termenele de livrare.

Duminică nu se fac livrări.

Valoarea finală a facturii (care conţine şi cheltuielile de transport, daca este cazul) va trebui plătită curierului la preluarea produsului. 

În caz de deteriorare vizibilă a mărfii, ori în cazul în care cantitatea sau calitatea diferă de ceea ce Dvs. aţi comandat, vă rugăm nu preluaţi ci s-o trimiteţi înapoi prin curier. În asemenea cazuri vă vom contacta în scopul revizuirii greşelii.

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi  folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor. 


Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata de plata. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard.

Online în rate fără dobândă prin Card de Cumpărături emis de Raiffeisen Bank.

Veți fi redirecționat către pagina Raiffeisen EuPlatesc.

Dacă deții un Card de Cumpărături de la Raiffeisen bank, poți achita în maxim 4 rate fără dobândă.

Detalii privind modalitatea de obținere a cardului de cumpărături Raiffeisen găsești aici.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.


Garanţie

MARSOROM SRL, în conformitate cu normele legale, garantează produsele distribuite de el.

Perioada de garanţie este de 2 ani.

Declararea pretenţiilor garanţiale

Pretenţiile garanţiale vor fi formulate personal la MARSOROM SRL. MARSOROM, în termen de 10 zile de la depunerea adresei va trebui să dea un răspuns cu privire la aprecierea defecţiunilor. Anvelopele reclamate trebuie prezenatate împreună cu factura și certificatul de garanție emis în momentul cumpărării.

Aprecierea se va face de către experţi independenţi. Anvelopele, la care reclamaţiile au fost considerate justificate, la cererea cumpărătorului, MARSOROM  le va schimba cu unele noi.

Aprecierea reclamaţiei va fi înregistrată şi în „Procesul verbal de reclamaţii” de către MARSOROM, şi  care ulterior va fi înmânat şi celui care a depus plângerea.  

Produse cu lipsă de conformitate

Anvelopele sau jantele ale căror caracteristici nu corespund cu specificațiile afișate pe site, se pot returna.

În această situație clienții pot alege:

- înlocuirea produselor cu cele conforme;

- returnarea contravalorii produselor și a cheltuielilor de transport, dacă acesta fost suportat de către client;

În cazul în care clientul primește produse neconforme cu cele comandate, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către SC MARSOROM SRL.

Dreptul de a renunţa la produsul comandat

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea mărfii comandate, cumpărătorul are dreptul de a renunţa, dacă este nemulțumit sau fără justificare, la produsul cumpărat, fără penalități. În acest caz preţul achitat în schimbul produsului va fi returnat de către Vânzător, în termen de maxim 14 de zile de la returnarea produsului. În caz de renunţare, cheltuielile de returnare a mărfii vor fi în sarcina cumpărătorului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă la returnare produse folosite, lovite sau deteriorate de către cumpărător.

Prelucrarea datelor personale

Conform cerințelor regulamentului nr. 679/2016 (27 aprilie 2016) privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, MARSOROM SRL prelucrează datele cu caracter personal ale persoanelor fizice care se înregistrează pe site-ul www.marso.ro, și se abonează la newsletter-ul firmei sau comandă produse de pe acest site.

Acest document descrie practicile specific adoptate de MarsoRom cu privire la datele cu caracter personal pe care compania le poate colecta, utilizarea acestora si persoanele pentru care sunt colectate.

Ce date cu caracter personal colectăm?

Pentru a vă raspunde nevoilor dumneavoastră, MarsoRom vă solicita să furnizati date cu caracter personal, de exemplu, pentru a stabili o corespondență sau pentru a procesa o comandă.

Pentru procesarea și onorarea unei comenzi online MarsoRom are nevoie de coordonatele dumneavoastră (nume, adresă, număr de telefon, email, etc.) si de alte informații specifice precum: număr de identificare, parolă sau informații bancare.

Pentru ce colectăm date cu caracter personal?

MarsoRom nu colectează date cu caracter personal decăt în scopuri precise, explicite și legitime și nu prelucrează apoi aceste date într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Pentru orice colectare de date cu caracter personal, MarsoRom informează persoana vizată în momentul sau înainte de colectare precizând scopul colectării acestora.

MarsoRom utilizează datele cu caracter personal în limita strictă a scopurilor în care au fost colectate.

Drept exemplu, MarsoRom vă poate solicita date cu caracter personal pentru a:

 • Procesa și urmări comenzile/tranzacțiile dumneavoastră 
 • Va furniza informații privind produsele și serviciile 
 • Comunică și dezvolta relații comerciale cu dumneavoastră
 • A transmite buletine informative electronice (vezi politica de confidențialitate a buletinelor informative aici)

Fara a obține consimțământul dumneavoastră MarsoRom nu se angajează să utilizeze datele cu caracter personal în scopuri comerciale.


Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastră?

Destinatarii datelor dumneavoastră personale se limitează exclusiv la persoanele abilitate să cunoască aceste date datorită funcțiilor pe care le ocupă.

MarsoRom vă poate cere date cu caracter personal împreună cu furnizorii sau prestatarii de servicii cu care colaborează pentru a vă procesa comandă. Aceștia din urmă sunt obligați contractual să respecte confidențialitatea și siguranța datelor pe care le pot primi și să nu le utilizeze decât în scopurile misiunii care le-a fost încredințată.  


Cât timp stocam datele dumneavoastră?

MarsoRom păstrează datele cu caracter personal doar atat timp căt este necesar pentru îndeplinirea scopurilor în care au fost colectate sau atât timp cât prevede legea în vigoare.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Drepturile celui vizat cu privire la operarea de date

1. Drepturile dumneavoastră de accesare

În calitate de îndreptățit, dumneavoastră puteți accesa datele dumneavoastră personale.  

 În cazul în care solicitați ca Operatorul de date  să vă înștiințeze de faptul că acesta prelucrează datele dumneavoastră personale, Operatorul de date este obligat să vă furnizeze informații, cu privire la următoarele: 

 • ce fel de date personale se prelucrează, 
 • care este temeiul legal al prelucrării, 
 • care este scopul prelucrării datelor,  
 • care sunt sursele de unde provin datele presonale, 
 • perioada de prelucrare. 

Drepturile dumneavoastră pentru a primi informații despre faptul că Operatorul de date prelucrează (sau nu) datele dumneavoastră personale, 

 • se extinde la datele personale care vizează persoana dumneavoastră; 
 • nu se extinde la datele anonime; 
 • nu se extinde la datele care nu se referă la persoana dumneavoastră; și 
 • cuprinde datele pseudonime referitoare, fără echivoc, la persoana dumneavoastră. 

La solicitarea dumneavoastră Operatorul de date va asigura disponibilitate de accesarea datelor dumneavoastră personale și copii despre acestea. În cazul în care solicitați copii suplimentare/repetate de pe datele dumneavoastră personale, Operatorul de date poate percepe taxe rezonabile în vederea achitării cheltuielilor administrative ivite pe parcursul îndeplinirii solicitării, taxe care vor fi suportate de dumneavoastră. 

2. Dreptul la rectificare 

Sunteți îndreptățit la rectificarea datelor dumneavoastră personale. 

Acest drept:

 • nu se extinde pe datele anonime; 
 • se extinde la datele personale privind persoana dumneavoastră; 
 • nu se extinde pe datele personale care nu se referă la persoana dumneavoastră; și 
 • cuprinde datele pseudonime referitoare, fără echivoc, la persoana dumneavoastră.

În baza solicitării dumneavoastră, Operatorul de date va rectifica sau completa în mod corespunzător datele dumneavoastră personale. Operatorul de date va informa destinatarii datelor personale (în cazul existenței unor astfel de destinatari) despre rectificările efectuate privind datele dumneavoastră personale. Operatorul de date, însă, nu va informa destinatarii datelor personale despre rectificările efectuate privind datele personale, în cazul în care informarea destinatarilor se dovedește a fi imposibilă sau implică un efort exagerat de mare.     

3. Dreptul la ștergere 

În anumite condiții sunteți îndreptățit la ștergerea datelor personale.

Operatorul de date este obligat să șteargă datele dumneavoastră personale, fără întârziere nejustificată, în cazul în care  

 • Operatorul de date prelucrează datele personale și 
 • solicitați ștergerea datelor dumneavoastră personale și 
 • datele personale nu sunt necesare pentru acele scopuri, pentru care Operatorul de date efectuează prelucrarea datelor personale. 

Operatorul de date este obligat să șteargă datele dumneavoastră personale, fără întârziere nejustificată, în cazul în care

 • Operatorul de date prelucrează datele personale și 
 • dumneavoastră solicitați ștergerea datelor dumneavoastră personale și
 • vă retrageți consimțământul, care constituie baza operării datelor și 
 • nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea în continuare a datelor dumneavoastră.   

Operatorul de date este obligat să șteargă datele dumneavoastră personale, fără întârziere nejustificată, în cazul în care 

 • prelucrarea datelor este necesară în vederea îndeplinirii unor interese legitime ale Operatorului de date sau ale unei terțe persoane și  
 • dumneavoastră vă opuneți prelucrării datelor de către Operator de date și 
 • motivul legitim privind prelucrarea datelor personale nu prevalează față de opunerea dumneavoastră.  

Operatorul de date este obligat să șteargă datele dumneavoastră personale, fără întârziere nejustificată, în cazul în care 

 • solicitați ștergerea datelor dumneavoastră personale și
 • prelucrarea datelor de către Operatorul de date a fost ilegal, sau 
 • ștergerea este obligatorie în conformitate cu legislația în vigoare, sau  
 • datele dumneavoastră personale au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societatății informaționale. 

Operatorul de date va informa destinatarii datelor personale (în cazul existenței unor astfel de destinatari) despre ștergerea datelor dumneavoastră personale. Operatorul de date, însă, nu va informa destinatarii datelor personale despre ștergerea datelor dumneavoastră personale, în cazul în care informarea destinatarilor se dovedește a fi imposibilă sau implică un efort exagerat de mare. 

4. Dreptul dumneavoastră la restricționarea prelucrării datelor 

Puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale.

Drepturile dumneavoastră în privința solicitării restricționării de prelucrare a datelor dumneavoastră personale 

 • nu se extinde la datele anonime;  
 • se extinde la datele personale privind persoana dumneavoastră

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către MARSOROM SRL sau la sediul MARSOROM SRL din strada Balta Doameni, nr 14-20, sector 3 Bucuresti sau prin email la adresa:  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez  De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei.

Puteți găsi mai multe informații despre drepturile dumneavoastră la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pe siteul www.dataprotection.ro.

Securitatea datelor personale

MarsoRom a implementat măsuri de protecție pentru a asigura confidențialitatea, securitatea și integritatea datelor cu caracter personal pe care le furnizați. Accesul la datele cu caracter personal este limitat angajaților care trebuie să le cunoască pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate, respectiv comercializarea produselor online, înregistrarea pe siteul ww.marso.ro, etc.

MarsoRom va stoca datele personale furnizate de dumneavoastră pe serverele sale respectiv, dacă este cazul, în arhiva pe suport de hârtie. În vederea stocării datelor personale MarsoRom nu va apela (solicita) la serviciile altor societăți.

MarsoRom se va îngriji prin măsuri adecvate, ca să protejeze datele personale, printre altele, împotriva posibilității de accesare de către persoane neautorizate sau împotriva efectuarii unor modificări neautorizate. Astfel, de exemplu, posibilitatea de accesare a datelor personale stocate pe servere sunt gestionate (înregistrate) de către MarsoRom, adică, totdeauna se poate verifica cine, când și ce fel de date personale a accesat.

În cazul plaților online, site-ul MarsoRom va redirectioneaza catre operatorul bancar prin intermediul căruia puteți face plata. Mai multe informații cu privire la colectarea datelor cu caracter personal de către operatorul bancar gasiți în rubrica Politica de confidențialitate www.raiffeisen.ro.

În cazul cumpărăturilor efectualte prin intermediul webshopului Compari, acesta va prelua adresa dvs. de email pentru evaluarea serviciilor oferite în interes legitim. Adresa de email va fi stocata de Compari (Online Comparison Shopping kft, 1074 Budapesta Rákóczi út 70-72) în calitate de persoana împuternicita pentru transmiterea unui chestionar de evaluare).

Pentru stocarea adreselor de email ale cumparatorilor Compari (Online Comparison Shopping Kft.1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72, CUI: HU24868291, Reg.Comertului: 01-09-186759) deține statutul de persoană împuternicită în vederea transmiterii chestionarelor de evaluare în cadrul Programului Magazin de Încredere. După efectuarea unei cumpărături aici, Compari va primi adresa de email a cumpărătorului. Motivul transmiterii datelor: solicitarea și afișarea feedbackului cumpărătorului. Adresa de email transmisă este gestionată, stocată de Online Comparison Kft în temeiul unui contract scris și respectând condițiile necesare protecției datelor."

Colectarea automată de date cu caracter non-personal. Cookies

În unele cazuri, este posibil ca MarsoRom să colecteze informații cu caracter non-personal despre utilizatori/clienti. Exemple de informații de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit și numele domeniului website-ului de unde a fost făcute conexiunea la SITE. În timpul vizionarii SITE-ului, Societatea va putea stoca anumite informații ale utilizatorului/clientului. Aceste informații vor fi sub forma unui fișier "Cookie" sau a unui fișier similar. Aceste fișiere "Cookies" ajută Societatea să construiască un SITE sau publicitate care să răspundă cât mai bine intereselor și preferințelor utilizatorilor/clientilor.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot șterge sau bloca fișierele „Cookies” sau se poate primi o atenționare înaintea primirii unui astfel de fișier. Societatea recomandă utilizatorilor/clientilor să consulte instrucțiunile browser-ului sau fișierul de ajutor pentru a afla mai multe informații despre aceste funcții (vezi politica de confidentialitate a buletinelor informative AICI).

Modificările prezentei informări

MarsoRom își rezervă dreptul de modificare, în orice moment, a prezentei informări. Despre astfel de modificări, Operatorul de date va informa persoanele vizate, după caz, în scrisori sau e-mail, iar în toate cazurile conform legislației în vigoare. 

Acceptarea practicilor specifice MarsoRom SRL

Prin utilizarea acestui site, acceptati prezentele practici. Daca nu acceptati termenii acestor practici, nu utilizati site-ul si nu furnizati date cu caracter personal.

 

De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
 • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
 • Hotel anvelope 
 • Personal calificat și dedicat activității
 • Servire promptă
 • Programări telefonice
 • Prețuri competitive
 • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

Mulțumesc de colaborare! Promți, amabili, cooperanți și profesioniști!

Avram Constantin, Facebook


Foarte mulțumită din toate punctele de vedere: seriozitate, rapiditate și calitate! Vă multumesc!

Chirca Grecov Corina Elena, Facebook


„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail