SERVICIU CLIENȚI: 0371-302222
TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaȘtiriȘtiri anvelope de varăAnvelope colorate de la GoodYear

Anvelope colorate de la GoodYear


344a557f41d9d932fa4719816b79750d.png  
Ne-am putut obisnui deja ca cei de la GoodYear in fiecare an apar cu inovatii noi, cu care   vrea sa participe la un trafic sigur 100% si la ocrotirea mediului inconjurator. 

Se pare insa ca pe langa cauciucurile de calitate tot mai buna si tot mai rentabile material, inginerii din Centrul de Inovatie si Dezvoltare GoodYar din Luxemburg au gasit raspunsul si pentru designul total al autoturismelor. Anvelope GoodYear colorate!!!

Pneuri colorate am mai putut vedea la Formula1, dar si acolo doar benzi colorate pentru marcaje, pentru design. Insa datorita noului polimer dezvoltat de GoodYear, va fii posibila acoperirea totala a suprafetei cauciucului, in acest fel putem alege anvelopa GoodYear potrivita pentru culoarea autoturismul nostru. 

       "Cererea pentru anvelope colorate a crescut semnificativ, care a devenit o problema ce nu poate fii maturata sub covor. Pana acum culoarea anvelopelor nu parea sa fie atat de importanta, dar acum vedem ca negrul a devenit cam plictisitor, si nu mai satisface nevoile clientilor": spune directorul de dezvoltare April Fool. 

Noutatea se datoreaza unui polimer special, care este o versiune modificata a polimerului clasic, dar care totusi pastreaza structura traditionala a anvelopei. 

Desi costurile de dezvoltare au fost rezonabile, procesul de fabricare al polimerului costa doar cu 1.5 mai mult ca si al celui clasic, ceea ce permite productia in cantitati mari industriale, deci vor fii produse anvelope GoodYear colorate la un pret de atins pentru oricine. "Cu dezvoltarea si manipularea acestui polimer nu este exclus nici faptul ca vom putea lansa in viitorul apropiat anvelope fosforescente, care pe deasupra vor avea incorporate si uleiuri parfumate, ce se vor evapora treptat datorita temperaturii ridicate produse de forta de frecare al anvelopei cu carosabilul, lasand in urma un parfum placut."


    Sa incheiem articolul tot cu cuvintele lui Fool: "Posibilitatile sunt nelimitate! Cred ca am gasit Sfantul Graal al industriei de anvelope, care a deschis perspective noi inaintea noastra, la care nici nu am visat cu cateva luni in urma!"

Spuneți-vă părerea!

Biztonsági kód Refresh

De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
  • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
  • Hotel anvelope 
  • Personal calificat și dedicat activității
  • Servire promptă
  • Programări telefonice
  • Prețuri competitive
  • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

Mulțumesc de colaborare! Promți, amabili, cooperanți și profesioniști!

Avram Constantin, Facebook


Foarte mulțumită din toate punctele de vedere: seriozitate, rapiditate și calitate! Vă multumesc!

Chirca Grecov Corina Elena, Facebook


„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail